Activitats

« Altres activitats

Activitats - 31/12/2011

Premis i reconeixements durant l'últim trimestre del 2011.

Durant els darrers quatre mesos de l’any, període anual en què els experts emeten les seves opinions sobre els vins més destacables del panorama internacional, el celler Tomàs Cusiné ha rebut unes valoracions molt favorables per part dels crítics enològics més prestigiosos i les guies de referència mundial.
Així doncs, la Tanzer Review, la Guia Peñín, la Guia ABC i Radio Turismo han distingit els elaborats blancs i negres del celler lleidatà amb elogiosos comentaris al seu tast, puntuacions molts altes i guardons.

En l’edició bimensual corresponent als mesos de setembre-octubre, l’Stephen Tanzer’s International Wine Cellar, redactada per Josh Raynolds, va atorgar a l’Auzells 2010, el Vilosell 2008 i el Geol 2007, un total de 90, 89 i 91 punts, respectivament.

També a la Guía de los Vinos de España 2012, editada per Peñín i que va sortir publicada el passat mes d’octubre, el vi blanc Auzells ha estat puntuat amb 93 punts, mentre que els negres Geol 2007, Finca Racons 2012 i el Vilosell 2008 han rebut 92 punts cadascun.
En la mateixa guia, tot un referent en el món vinícola, tots quatre vins han merescut constar entre la tria que Peñín fa dels Millors Vins de Costers del Segre, sent el celler de la denominació d’origen que ha aconseguit incloure’n més dintre d’aquesta selecció.

Així mateix, el crític Juan Fernández-Cuesta, autor de la Guía Vino 2012 del diari ABC ha inclòs, en la seva selecció de 400 vins, publicada al novembre, els vins Geol, Vilosell i Auzells del celler Tomàs Cusiné.

D’altra banda, aquest mes de desembre, el Comitè Seleccionador de Radio Turismo ha concedit la Medalla d’Or, per haver sobrepassat el 9.80 punts necessaris per a l’obtenció del premi, a la collita 2007 de Geol i a la de l’anyada 2008 de Vilosell de Tomàs Cusiné.

Descarregar (PDF, 1,186.84KB)