El nostre blog

« Tornar a l'índex

Reconeixements

75 anys de Vila Viniteca

Quim Vila, Mireia González i Tomàs Cusiné.

Tomàs Cusiné ha estat l'únic lleidatà elegit per Vila Viniteca per participar en la col·lecció especial creada per commemorar el setanta-cinquè aniversari de l'establiment de Quim Vila que es va presentar el dia 7 de juliol a la Llotja de Mar de Barcelona.

En aquesta col·lecció hi han participat un total de 26 enòlegs, entre els quals el lleidatà de la DO Costers del Segre, que ha elaborat un vi especial per a l'ocasió de la collita 2007 i amb una tirada limitada. Concretament s'embotellaran entre 1.000 i 1.100 botelles que formaran part de col·leccions numerades que es vendran en lots de 26 i que costaran aproximadament 2.750 euros, ja que les botelles i les etiquetes també són úniques.

A la fotografia, Quim Vila, Mireia González i Tomàs Cusiné en el dia de l'acte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomàs Cusiné ha sido el único enólogo leridano elegido por Vila Vinacoteca para participar en la colección especial creada para conmemorar el 75 aniversario del establecimiento de Quim Vila que se presentó el 7 de julio en la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

En esta colección han participado un total de 26 enólogos, entre ellos el leridano de la DO Costers del Segre, que han elaborado un vino especial para la ocasión de la cosecha de 2007 y con una tirada limitada. Concretamente, se embotellarán entre 1.000 y 1.100 botellas que formarán parte de colecciones numeradas que se venderán en lotes de 26 y que costarán alrededor de 2.750 euros, ya que las botellas y las etiquetas son únicas.

En la fotografia, Quim Vila, Mireia González y Tomàs Cusiné el dia del acto.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomàs Cusiné has been the only enologist from Costers del Segre chosen by Vila Vinacoteca to take part in the special collection created to commemorate 75 anniversary of Quim Vila's establishment that one presented on July 7 in the House Llotja of Sea of Barcelona.

In this collection there has taken part a whole of 26 enologists, between them the enologist of the DO Costers del Segre, which have elaborated a special wine for the occasion of the crop of 2007 and with a limited issue. Concretly, they will be bottled between 1.000 and 1.100 bottles that will form a part of numbered collections that will sell in lots of 26 and that will cost 2.750 €, since the bottles and the etiquettes are exclusive.

In the photography, Quim Vila, Mireia González i Tomàs Cusiné the day of the act.

segre, tomàs, cusiné

Cap comentari

Envieu el vostre comentari