El nostre blog

« Tornar a l'índex

Enoturisme

Ruta del Vi de Lleida

La Ruta del Vi de Lleida és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatanes vistes a través dels seus cellers. Un viatge enològic en què els vins tradicionals o de nova factura dibuixen un paisatge on passat, present i futur s'encavalquen.

Tomàs Cusiné n'és el president.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Ruta del Vino de Lleida es un paseo por la gastronomia, la cultura i la geografia leridanas vistas a través de sus bodegas. Un viaje enológico en el que los vinos tradicionales o de nueva factura dibujan un paisaje en el cual pasado, presente y futuro se confunden.

Tomàs Cusiné es el presidente de la Ruta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Lleida Costers del Segre Wine Route is a walk across the gastronomy, the culture and the geography of Lleida trough his cellars. An enologic tour where traditional and new wave wines draw a landscape where past, present and future become a fusion.

Tomàs Cusiné is the Route president.

lleida, tomàs, cusiné, ruta

1 comentari

  • Carles - divendres, 02 desembre 2011 @ 10:12

    La ruta del vi de Lleida tot un món del vi per descobrir. La ruta de la diversitat, per passejar, per menjar, per visitar, per experimentar. Tasta-la.

Envieu el vostre comentari