El nostre blog

« Tornar a l'índex

Internacional

Finca la Serra Chardonnay 2010

El celler Tomàs Cusiné ha endegat un projecte solidari amb el Japó, pel qual ha fet una donació de 500 ampolles al seu distribuïdor en el país oriental perquè els diners recaptats amb la comercialització d'un vi especial vagin adreçats a afavorir els damnificats pel terratrèmol, i posterior tsunami, que el passat 11 de març va sacsejar el territori.

El japonès és un dels més importants mercats asiàtics del celler lleidatà, que manté unes excel•lents relacions comercials amb el país nipó des de l'any 2009.

Les ampolles destinades a la causa japonesa han estat etiquetades de forma especial, gràcies a la col•laboració entre Xavier Bas, dissenyador gràfic del celler, i del mestre cal•ligrafista japonès Arai San, expert en aquest art ancestral anomenat shodo. El resultat és una imatge que combina la grafia corresponent al símbol "kokoro", que significa "cor", i l'anagrama corporatiu de l'empresa vitivinícola catalana.

El vi, els beneficis de la venda del qual seran destinats a les entitats que el criteri de l'importador japonès de Tomàs Cusiné consideri més adients, és un blanc amb el nom de la finca del qual procedeix -La Serra- i està elaborat de forma monovarietal amb raïm chardonnay fermentat i criat durant 6 mesos en bóta de roure francès de 225 litres.

Un cop embotellat i etiquetat a mà, el vi va ser transportat al Japó a principis de mes per ser distribuït entre els millors clients de l'empresa importadora, que ja n'han fet la reserva.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

La bodega Tomàs Cusiné ha desarrollado un proyecto solidario con Japón, por el cual ha efectuado una donación de 500 botellas a su distribuidor en el país oriental para que el dinero recaudado con la comercialización de un vino especial vaya destinado a favorecer a los damnificados por el terremoto, y posterior tsunami, que el pasado 11 de marzo devastó el territorio.

El japonés es uno de los más importantes mercados asiáticos de la bodega leridana, que mantiene unas excelentes relaciones comerciales con el país nipón desde el año 2009.

Las botellas dedicadas a la causa japonesa han sido etiquetadas de forma especial, gracias a la colaboración entre Xavier Bas, diseñador gráfico de la bodega, y el maestro caligrafista japonés Arai San, experto en este arte ancestral denominado shodo. El resultado es una imagen que combina la grafía correspondiente al símbolo "kokoro", que significa "corazón", y el anagrama corporativo de la empresa vitivinícola catalana.

El vino, cuyos beneficios de la venta serán destinados a las entidades que el criterio del importador japonés de Tomàs Cusiné considere más apropiado, es un blanco con el nombre de la finca de donde procede -La Serra- y está elaborado de forma monovarietal con uva chardonnay fermentada y criada durante 6 meses en barrica de roble francés de 225 litros.

Una vez embotellado y etiquetado a mano, el vino fue transportado a Japón a principios de mes para ser distribuido entre los mejores clientes de la empresa importadora, que ya han efectuado la reserva.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomàs Cusiné has developed a common project with Japan contributing with a donation of 500 bottles to its distributor in the Asian country. A special wine whose takings will be aimed to support the victims of earthquake and tsunami that in March 11th devasted the country.

Japan is one of the most important Asian markets for the winery in fact maintains excellent business realtionship since beggining 2009.

The bottles involved in this cause have been custom made designed thanks to collaboration between our designer and the master calligrapher Arai San, expert on ancient art called shodo. The result is an artwork that combines the script fro the symbol "kokoro" which means "heart" and the winery logo.

This wine whose profits will be addressed to solidarity entities is named with the vineyard and made of a single variety of Chardonnay and aged for 6 months in french oak barrels of 225 liters.

Once bottled and labeled by hand, this wine was shipped to Japan earlier this month to be distributed under allocation among the best importer's customers.

Please find linked a label and a bottle shot of this Finca La Serra, and in attached document to.

chardonnay, serra, segre, tomàs, japó, finca

Cap comentari

Envieu el vostre comentari