El nostre blog

« Tornar a l'índex

Reconeixements

Els Vins Tomàs Cusiné assoleixen excel·lents puntuacions Tanzer.

Un total de 91, 90 i 89 punts sobre 96 són els que han aconseguit, respectivament, els vins Geol 2007, Auzells 2010 i Vilosell 2008 del celler lleidatà pertanyents a la denominació d’origen Costers del Segre, que atorga la prestigiosa publicació bimensual International Wine Celler (IWC) que edita, des del 1985, el crític enològic nordamericà Stephen Tanzer.


Els comentaris de Josh Raynolds en el llistat corresponent als mesos setembre-octubre, diuen del Geol 2007 que es tracta d’un vi “d’espurnes vidrioses de color porpra, a la vista. D’aromes i gust a cirera-vainilla, a nabiu i a pastís especiat, al nas i a la boca.
Exhuberant, picant i sense fissures, amb molt ascens i bona empenta. El final, repeteix la nota de nabius, que s'aferra amb intensitat real, i la persistència dolça. En definitiva, un vi que, ara mateix, es deixa beure molt bé".


Pel que fa al blanc Auzells destaca la seva “llum groga. Les seves aromes molt perfumades de fruites fresques foses, flors de pera, amb un toc de picant. Sucós i ampli, amb una claredat molt bona amb profunds sabors fruitosos. Afegeix, al final, una nota llarga i amarga a ratlladura de llimona tallada".


Finalment, quant al Vilosell, el defineix com a "Robí fosc. Aromes picants de les baies de la cirera i fruits del bosc, amb matisos d'espècies i de pebre que afegeixen complexitat. Sucositat i dolçor, amb vius gerds negres i amarg sabor de cirera, que mostra un lleuger avantatge en un dur bagatge. Acabats de dolç persistent, repetint l'element picant".

Descarregar nota de premsa (PDF, 121.18KB)

vilosell, geol, auzells

Cap comentari

Envieu el vostre comentari