El nostre blog

« Tornar a l'índex

La Finca - 24/08/2012

TOMÀS CUSINÉ INICIA LA VEREMA AMB LA COLLITA DEL RAÏM PER A L’ELABORACIÓ D’UN NOU VI

Tomàs Cusiné inicia demà divendres, dia 24, la verema a la seva Finca amb la collita per a un nou vi que s’anomenarà Finca La Serra.
Es tracta d’un monovarietal seleccionat en vinya i collit a mà, del que se’n farà una producció d’un miler d’ampolles i que preveu la seva sortida al mercat el mes de maig del 2013, després d’una mitja fermentació en bóta de roure.

En general, la previsió de la verema d’enguany, que s’allargarà fins a mitjans d’octubre, serà de baix rendiment, molt similar a la de la campanya anterior, a conseqüència del calorós estiu. Els raïms es presenten molt sans i en un moment de maduració avançada, especialment per als vins blancs.

Tomàs Cusiné starts tomorrow, the harvest on his state collecting the grapes for a new wine called Finca La Sierra.
It will be a single varietal wine selected and harvested by hand, the production of which will be a thousand bottles. It is expected to be released in May 2013, after barrel fermentation.

This year's harvest will lasts until mid-October. It will be a low yield production, very similar to the previous year, due to the hot summer and luck of rain. The grapes today are very healthy and are fully mature, especially for white wines.


Tomàs Cusiné inicia mañana viernes, día 24, la vendimia en su Finca con la cosecha para un nuevo vino blanco que se llamará Finca La Sierra.
Se trata de un monovarietal seleccionado en viña y cosechado a mano, lo que se hará una producción de un millar de botellas y que prevé su salida al mercado en mayo de 2013, después de una media fermentación en barrica de roble.

En general, la previsión de la vendimia de este año, que se alargará hasta mediados de octubre, será de bajo rendimiento, muy similar a la de la campaña anterior, a consecuencia del caluroso verano. Las uvas se presentan muy sanas y en un momento de maduración avanzada, especialmente para los vinos blancos

chardonnay, serra, tomàs, cusiné, verema, finca

Cap comentari

Envieu el vostre comentari