El nostre blog

« Tornar a l'índex

Els vins

"Col·lecció 75 Aniversari" VilaViniteca.

Aquest vi prové de la nostra finca. Es va fer una selecció de raïms al camp, que ràpidament es van refrigerar, i l'endemà es va fer una segona selecció més acurada en una taula de tria. Després es va realitzar un desrapat molt suau sense aixafar. Van fermentar en bótes obertes de 220 litres, amb trepitjos periòdics i trasbals manual.

Es van elaborar 10 bótes de cabernet sauvignon de la parcel·la Comabarra Gran amb raïms seleccionats en funció de paràmetres de fertilitat del sòl i del peu plantat. D'aquestes bótes se'n van triar tres per l'assemblatge final. D'altra banda, hi ha dues bótes més de carinyena, dues de garnatxa i dues de syrah, totes elles de parcel·les diferents. D'aquestes sis bótes se'n van triar tres més per a l'assemblatge final. Tot el vi ha estat des del desembre de 2007 en bótes de roure francès de gra fi. Es va realitzar la fermentació malolàctica en bóta durant el mes de maig. De les sis bótes seleccionades es perfilarà l'assemblatge final la propera tardor.

Perfum força marcat per la bóta, amb notes de pipes torrades, fruites vermelles fresques i cruixents sobre un fons delicadament floral de violetes. La vainilla, el cacau, el bombo anglès, la menta i el llorer van obrint-se pas en el nas i la boca. Té una increïble textura de suau melmelada, amb un taní perfectament assemblat amb la fruita i la frescor. records de maduixa madura, canyella, nou moscada i sarsaparrella amb un final esplèndid molt llarg.

-Veure la "Col·lecció 75 Aniversari" a Comunicació. Recull de premsa-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Este vino proviene de nuestra finca. Se hizo una selección de uvas en el campo que rápidamente se refrigeraron y al dia siguiente se hizo una segunda selección más cuidadosa en la bodega. Después se realizó un despalillado muy suave sin estrujado. Se fermentó en barricas abiertas de 220 litros, con pisados periódicos y trasiegos manuales. Se elaboraron 10 barricas de cabernet sauvignon de la parcela Comabarra Gran con uvas seleccionadas en función de los parámetros de fertilidad del suelo y del pie plantado. De estas barricas se escogieron tres para el ensamblaje final. Por otro lado, hay dos barricas más de carinyena, dos de garnatxa y dos de syrah, todas ellas de diferentes parcelas. De estas seis barricas se escogieron tres más para el ensamblaje final. Todo el vino lleva desde el mes de diciembre de 2007 en barricas de roble francés de grano fino. Se realizó la fermentación maloláctica en barricas con battonages durante el mes de mayo. De las seis barricas seleccionadas de perfilará el ensamblaje final durante el próximo otoño.

Perfume bastante marcado por la barrica, con notas de pipas tostadas, frutas rojas frescas y crujientes sobre un fondo delicadamente floral de violetas. La vainilla, el cacao, el bombón inglés, la menta y el laurel van abriéndose paso en la nariz y la boca. Tiene una increíble textura de suave mermelada, con un tanino perfectamente ensamblado con la fruta y el frescor. Recuerdos de fresa madura, nuez moscada y zarzaparrilla con un espléndido y largo final.

-Ver la "Colección 75 Aniversario" en Comunicación. Reseñas de Prensa-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This wine comes from our farm. There was a selection of grapes in the field quickly refrigerated and the next day took a second more careful selection in the cellar. Next came a very soft stripping crushing. Was fermented in open barrels of 220 liters, with newspapers and racking stepped manuals. It produced 10 barrels of cabernet sauvignon in the plot Comabarra Great grapes selected according to the parameters of soil fertility and planted foot. Of these three were chosen casks for final assembly. On the other hand, there are two barrels over Carinyena, two and two garnatxa syrah, all from different plots. Of the six barrels were chosen for three more final assembly. All the wine goes from December 2007 in French oak barrels, fine grain. Malolactic fermentation was carried in barrels with battonage during the month of May. Of the six barrels profile selection for final assembly in the autumn.

Perfume quite marked by the barrel, with notes of toast pipes, fresh and crisp red fruits on a background of delicately floral violets. Vanilla, cocoa, candy English, mint and bay leaves are pushing through the nose and mouth. It has an incredibly soft texture of jelly, with a perfectly assembled tannins with fruit and freshness. Memories of a ripe strawberry, currant and nutmeg with a superb, long finish.

-Check the "75th Anniversary Collection" in Communication. Press-Reviews

sauvignon, comabarra, tomàs, cusiné, cabernet, samsó, syrah

Cap comentari

Envieu el vostre comentari