El nostre blog

« Tornar a l'índex

Internacional

Finca La Serra, Kokoro

Un total d’un milió de iens japonesos han estat lliurats per als nens orfes de la província d’Iwate, com a resultat de l'acció solidària del celler Tomàs Cusiné amb el vi Kokoro de Finca La Serra. L’import recaptat a través de la venda del vi especial -uns 7.000 euros- s’ha destinat a donar suport a l’educació dels infants que han perdut la seva família, mitjançant una iniciativa del Govern d’una de las zones més afectades pel terratrèmol i posterior tsunami, que aviat farà dos anys que va sacsejar Japó.

El projecte solidari ha consistit en la donació de 500 ampolles d’un vi blanc amb el nom de la finca del qual procedeix -elaborat de forma monovarietal amb raïm chardonnay fermentat i criat durant 6 mesos en bóta de roure francès de 225 litres-, destinades a la causa japonesa etiquetades a mà de forma especial. El resultat és una imatge que combina la grafia corresponent al símbol “kokoro”, que significa “cor”, en col·laboració amb el mestre cal·ligrafista japonès Arai San, expert en aquest art ancestral anomenat shodo.

El japonès és un dels més importants mercats asiàtics del celler lleidatà, que manté unes excel·lents relacions comercials amb el país nipó des de l’any 2009.

Tomàs Cusiné va confiar al seu distribuïdor al Japó la decisió d’on destinar els diners recaptats amb la comercialització del vi Kokoro per afavorir directament els damnificats.

S’adjunta el comprovant de l’ajut econòmic a la Fundació que dóna suport als nens orfes i una imatge de l’ampolla del vi Kokoro-La Serra.

Així mateix, l’enllaç a la pàgina de l’ajuntament d’Iwate en què sol·licita l’ajut: http://www.pref.iwate.jp/view.rbz?cd=33420.
A total of one million Japanese Yen has been given to orphans in the province of Iwate in Japan, as a result of the action of solidarity with the wine Finca La Sierra Kokoro from Tomàs Cusiné. The amount one million Yen was raised through the sale of this special wine. All this money has been given to support the education of children who lost their families in one of the worst affected areas with the tsunami almost two years ago.


Winning project involved the donation of 500 bottles of white wine with the name of the estate it comes from Finca La Serra. It is a single vineyard of Chardonnay, barrel fermented, and aged for 6 months in French oak barrels of 225 liters. The wine was specially labeled with Japanese hand writing made by the expert Arai San, an expert in the ancient art called Shodo. The result is an image that combines the traditional label with the graph corresponding to the symbol "kokoro", which means "heart. Tomàs Cusiné entrusted its customers in Japan to take the decision in how to use the money raised by the sale of the wine.


Japan is one of the most important markets that hold the winery Tomàs Cusiné in Asia since 2009.


Attached:

-Proof of financial support given to the Foundation which supports the orphans and a picture of the wine bottle Kokoro-La Serra.

-Link City of Iwate when requesting assistance: http://www.pref.iwate.jp/view.rbz?cd=33420.

Un total de un millón de yenes japoneses han sido entregados para los niños huérfanos de la provincia de Iwate, como resultado de la acción solidaria de la bodega Tomàs Cusiné con el vino Kokoro de Finca La Serra. El importe recaudado a través de la venta del vino especial -unos 7.000 euros- se ha destinado a la educación de los niños que han perdido a su familia, mediante una iniciativa del Gobierno de una de las zonas más afectadas por el terremoto y posterior tsunami, que hace dos años afectó a Japón.

El proyecto solidario ha consistido en la donación de 500 botellas de un vino blanco con el nombre de la finca del cual procede -elaborado de forma monovarietal con uva chardonnay fermentado y criado durante 6 meses en barrica de roble francés de 225 litros-, destinadas a la causa japonesa etiquetadas a mano de forma especial. El resultado es una imagen que combina la grafía correspondiente al símbolo "Kokoro", que significa "corazón", en colaboración con el maestro caligrafista japonés Arai San, experto en este arte ancestral llamado shodo.

El japonés es uno de los más importantes mercados asiáticos de la bodega leridana, que mantiene unas excelentes relaciones comerciales con el país nipón desde el año 2009.

Tomàs Cusiné confió a su distribuidor en Japón la decisión de dónde destinar el dinero recaudado con la comercialización del vino Kokoro para favorecer directamente a los damnificados.

Se adjunta el comprobante de la ayuda económica a la Fundación que apoya a los niños huérfanos y una imagen de la botella del vino Kokoro-La Serra.

Asimismo, el enlace a la página del ayuntamiento de Iwate en la que solicita la ayuda: http://www.pref.iwate.jp/view.rbz?cd=33420.

chardonnay

Cap comentari

Envieu el vostre comentari