El nostre blog

« Tornar a l'índex

Activitats i visites

Sopar maridatge al restaurant Atípic d'Agramunt

Aquesta nit, dirigit per Joel Díaz, enòleg i cap de Celler
El restaurant Atípic d'Agramunt acull aquesta nit un sopar maridatge entre la seva cuina i els vins elaborats per Tomàs Cusiné, tant al celler que duu el seu nom com a Cara Nord Celler.
La part enològica estarà dirigida per Joel Díaz, enòleg i cap de Celler.
Els assistents iniciaran l'àpat amb un aperitiu de mi cuit de foie en un tiramisú de cafè, que es degustara amb el vi Blanc de Cara Nord (DO Conca de Barberà:http://ow.ly/w7bqD).
El segon aperitiu consistirà en un risotto de popets, papada de porc i ceps, que es regarà amb l'anyada 2013 del blanc Auzells (DO Costers del Segre: http://ow.ly/w7b9m).
El primer plat serà de peix, concretament un verat escabetxat amb encurtits, pel qual se servirà el macabeu Finca Racons (DO Costers del Segre: http://ow.ly/w7bDc).
La carn estarà representada per un filet de conill cuinat a baixa temperatura amb calçots, acompanyant del vi negre Mineral  (DO Montsant: http://ow.ly/w7c8L).
Les postres seran iogurt amb fruita de la passió i papaia, i gelat de turró i xocolates, maridats, respectivament, amb els vins Finca Comabarra (http://ow.ly/w7cKA) i Geol (http://ow.ly/w7cV7), ambdós pertanyents a la denominació d'origen Costers del Segre.

geol, auzells, racons, comabarra, segre, tomàs, cusiné, macabeu, finca

Cap comentari

Envieu el vostre comentari