El nostre blog

« Tornar a l'índex

Activitats i visites

Celler Tomàs Cusiné participa en la Festa del Vi de Primavera a Lleida

Dissabte i diumenge al Mercat del Pla
Una vegada més, els assistents a la 6a edició de la festa del vi, organitzada per Turisme de Lleida i que tindrà lloc dissabte 26 (de les 19.00 a les 02.00 hores) i diumenge 27 d'abril (de les 11.00 a les 15.00 hores) al Mercat del Pla de Lleida, podran degustar els vins elaborats pel celler lleidatà Tomàs Cusiné. L'èxit del certamen ha afavorit la celebració de primavera, que s'afegeix a la que fins ara tenia lloc a la tardor.
En aquesta ocasió, serà el Mercat del Pla, ubicat al Centre Històric de la ciutat, que acollirà 16 cellers membres de l'associació Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre (rutadelvidelleida.com) i l'oferta culinària de 9 establiments gastronòmics basada en productes locals.
L'entrada és lliure i el preu dels tiquets de desgustació és d'1 euro. Els visitants que ho desitgin, podran participar en tallers enogastronòmics, tastos de vins a cegues i demostracions culinàries.
Dissabte al vespre-nit, la festa estarà amenitzada amb l'actuació de la Gumbo Jass Band, mentre que diumenge serà la cantant de jazz Laura Simó qui donarà ambient musical a l'esdeveniment.
Altres equipaments situats a l'entorn del Casc Antic de Lleida acullen iniciatives complementàries a la Festa del Vi de Primavera (http://web.turismedelleida.cat/landing/lleidaskrtfest).

segre, lleida, tomàs, cusiné, ruta

Cap comentari

Envieu el vostre comentari