El nostre blog

« Tornar a l'índex

Els vins

El Geol, un dels 100 vins catalans que has de conèixer

Segons el llibre de Lluís Tolosa i Clara Antúnez
El vi negre Geol de Tomàs Cusiné està seleccionat entre els 100 vins catalans que has de conèixer, el llibre de Lluís Tolosa i Clara Antúnez que, mitjançant aquest títol, dóna a conèixer els grans vins catalans coneguts internacionalment.

Amb pròleg de Salvador Cardús, la publicació editorial recentment presentada al mercat afirma que la majoria de catalans no coneixen els vins del país, malgrat ser dels millors del món. Basant-se en l'afirmació de què no es pot estimar allò que no es coneix, els autors qüestionen per què la població en general només consumeix un 30 per cent de vins catalans pertanyents a una dotzena de denominacions d'origen. 

geol, tomàs, cusiné

1 comentari

  • Rosamari Curcó Embún - dijous, 01 maig 2014 @ 12:05

    Crec que moltes persones que no s'han interesat durant anys pel mon del vi en la actualitat,incluent els diferents tipus que avui gaudim, tenent molt arrelada la idea, que com els vins de Rioja i Ribera de Duero,que no dubto de la seva qualitat, sont el millor del estat espanyol. Molta tasca de promoció donant a coneixer els vins del nostre pais, es la feina que ens toca fer.

Envieu el vostre comentari