El nostre blog

« Tornar a l'índex

Activitats i visites

Tast Itinerant en la Jornada de Portes Obertes de Primavera

Diumenge, 8 de juny, de 10.00 a 14.00 hores, amb entrada lliure

La jornada de Portes Obertes de Primavera al celler Tomàs Cusiné tindrà com a novetat un Tast Itinerant, que consistirà a tastar vins diferents en diversos racons del recorregut lliure per les instal·lacions. Així doncs, els visitants podran gaudir de les explicacions i dels vins, respectivament, en les sales de Vinificació, de Criança i del Molí d'Oli.
L'tinerari tindrà tres taules de degustació en diferents ambients del celler. Cadascuna serà atesa per un enòleg del celler amb qui es podran compartir les impressions i sensacions.

Taula 1: Sala de Vinificació
Taula de vins blancs, amb l'Auzells i el Cara Nord (DO Conca de Barberà), ambdós de l'anyada 2013.
Dues maneres diferents d'interpretar la varietat autòctona de raïm Macabeu: l' un, amb caràcter ample i rodó; i l'altre, amb una expressivitat més mineral i profunda.

Taula 2: Sala de Criança
Taula de vins negres amb criança: Vilosell 2011 i Geol 2009.
Dos vins amb diferents graus d’envelliment en bóta. El primer, amb uns 9 mesos de fusta, fresc i especiat. En el segon cas, amb 14 mesos de bóta, aproximadament, molta estructura i contundència.

Taula 3: Sala del Molí d’Oli
Taula de vins de finca, amb dos vins elaborats amb raïms procedents de dues finques molt especials.
El Finca Racons, un Macabeu de vinya molt vella plantada l'any 1917, molt cremós i serè al paladar. D'altra banda, el Finca Comabarra, un vi de taní petit i molt elegant en boca, procedent de la finca més alta de la propietat, plantada a 750 metres d'alçada.

L'activitat -d'entrada lliure- coincideix amb la celebració de la fira de col·leccionistes de xapes de cava d'El Vilosell.

vilosell, geol, auzells, racons, comabarra, cusiné, macabeu, finca

Cap comentari

Envieu el vostre comentari