El nostre blog

« Tornar a l'índex

Activitats i visites

Enocicloturisme entre aromes de vins i plantes al celler Tomàs Cusiné

Cada diumenge, conjuntament amb el Parc de les Olors de Les Basselles (L’Albi)

La proposta enocicloturística conjunta entre el Parc de les Olors de Les Basselles (L’Albi) i el celler Tomàs Cusiné ofereix una forma diferent de conèixer, cada diumenge, els encants de la comarca de Les Garrigues en una experiència única i inoblidable. Els visitants s’endinsen, sobre el terreny, en els apassionants mons de la vitivinicultura i de les plantes aromàtiques i medicinals, descobrint el singular encís del paisatge agrícola en bicicleta elèctrica.
L’experiència s’inicia a les 9.30 hores al celler d’El Vilosell, des d’on es parteix cap a una visita a les vinyes per tal de conèixer, de primera mà, on i com es comença a gestar un bon vi. Pel camí es poden admirar un dels atractius més reconeguts de la comarca, les cabanes típiques de l’arquitectura popular construïdes amb pedra seca.
A continuació, s'enfila un camí rural, envoltat de camps d’oliveres i ametllers, que condueix fins a la vila de L’Albi. Un cop al Parc de les Olors de les Basselles, els seus responsables -la Roser Carol i el Ferran Obiols- transmetran la seva passió per les plantes aromàtiques i medicinals. Allà mateix, té un lloc un esmorzar amb un àpat basat en els productes de la terra.
I, finalment, cal adreçar-se de nou cap a El Vilosell on es descobreixen les interioritats del celler Tomàs Cusiné en una visita guiada que dóna a conèixer el procés d’elaboració del vi, que culmina en un tast dirigit.
La durada total de l’activitat és de 4 hores i el preu de 40 euros, que inclou el lloguer del vehicle, les visites guiades als equipaments, l’esmorzar i el tast de vins.
Per a més informació i reserves, s'ha de contactar amb basselles@parcdelesolors.com; info@tomascusine.com; o el telèfon: 637522884.

vilosell, cabanes, pedra, tomàs, garrigues, cusiné, ruta, finca

Cap comentari

Envieu el vostre comentari