El nostre blog

« Tornar a l'índex

Reconeixements

Tomàs Cusiné, reelegit president de la Lleida Wine Route

Per als pròxims quatre anys, amb novetats estratègiques

Tomàs Cusiné ha estat reelegit com a president per als pròxims quatre anys en la reunió per constituir la nova junta directiva de l'Associació de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre.
Un cop escollits tots els càrrecs, el president ha presentat les principals guies estratègiques de l'entitat, tant en l'àmbit de promoció com de comercialització.

Les principals novetats en comunicació han estat la presentació del nou logotip de l'associació, que ha de servir per transmetre millor la marca, els valors i objectius de la Ruta del Vi. Així mateix, ha explicat el projecte del nou llibre-catàleg de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre, que es basa en el valor de les persones associades com a element estratègic diferenciador davant d'altres iniciatives i ofertes enoturístiques. A més, es preveu potenciar la presència de la ruta en els mitjans digitals, amb una modernització del web, i en les xarxes socials.
Pel que fa a promoció, s'afavoreix la millora de l'aplicació per a mòbils i tauletes, amb la incorporació de la versió per a Android i les notificacions directes als usuaris.
Finalment, s'ha presentat el nou projecte de comercialització propi de productes turístics de la Ruta del Vi, amb la contractació d'una agència especialitzada que confeccionarà, promocionarà i comercialitzarà paquets turístics de llarga durada per tal d'atreure turisme relacionat amb l'oferta dels cellers i la resta d'establiments membres. En aquest sentit, es prioritzarà la promoció en el mercat internacional, en especial el britànic, el centre-europeu i l'americà. 

segre, lleida, tomàs, cusiné, ruta

Cap comentari

Envieu el vostre comentari