El nostre blog

« Tornar a l'índex

Activitats i visites

Tast de vins de Tomàs Cusiné al Parc de les Olors

A Claverol, El Pallars Jussà

El dia 12 de juliol, el Parc de les Olors de Claverol va introduir en la seva gamma aromàtica les flaires dels vins que va presentar l’elaborador Tomàs Cusiné.
El tast va consistir en un recorregut pels diferents espais del parc, on els nombrosos participants van gaudir d’una experiència sensitiva entorn els sabors i les aromes dels vins explicats per l’enòleg.
El primer tast tingué lloc on està plantat l’espígol i el vi escollit fou el Drac Màgic Blanc (DO Catalunya). A continuació, els aficionats van tastar els negres Mineral (DO Montsant) i Geol (DO Costers del Segre). I, finalment, envoltats de les olors del parc, van gaudir el Finca Comabarra (DO Costers del Segre).
A continuació, es va celebrar un sopar a la fresca, preparat pel restaurant Cal Portalé, basat en productes de la terra i de temporada acompanyats de la degustació dels vins del celler Tomàs Cusiné.

Tot plegat, entre les herbes aromàtiques i medicinals, tant plantades com resguardades en l’assecador on l’Eli i l’Oriol-que gestionen l’equipament- conserven el tresors que conreen. Així mateix, els assistents van poder adquirir els productes que de forma artesanal elaboren aquesta jove i emprenedora parella.
 

geol, comabarra, segre, tomàs, cusiné

Cap comentari

Envieu el vostre comentari