El nostre blog

« Tornar a l'índex

La Finca - 27/08/2015

Tomàs Cusiné inicia la verema en els seus quatre cellers

La recollida de les primeres varietats blanques en les finques d’El Vilosell, junt amb els raïms Chardonnay de Cérvoles celler i Cara Nord, dóna avui el tret de sortida a la verema dels cellers de l’enòleg Tomàs Cusiné, que seguirà a Castell del Remei amb la collita de negres.
Un volum total d’1.100.000 quilos és la verema prevista entre els cellers Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles -pertanyents a la DO Costers del Segre- i Cara Nord -DO Conca de Barberà-, que es presenta molt sanejada i de bona qualitat. L’anyada es veu beneficiada per unes pluges suficients d’hivern i de primavera i per un estiu sec i calent, que minva un 15 per cent la producció respecte l’any passat.
Una vintena de varietats donaran lloc a vint-i-cinc vins que s’elaboraran amb els fruits de les vinyes de cada celler, segons les característiques pròpies de cada zona, i que s’exportaran a més de quaranta països de quatre continents.
En principi, es planteja que la durada de la campanya de collita s’allargarà fins a mitjan el mes d’octubre.

Today begins the harvest of wineries Tomàs Cusiné with the collection of the first white varieties in El Vilosell lands, Chardonnay grapes from Cérvoles and Cara Nord wineries; and then will continue the red’s harvest in Castell del Remei.
A total of 1.100.000 kg is the forecasting for the wineries Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles -the origin designation of Costers del Segre- and Cara Nord –OD of Conca de Barberà-, which all of them are healthy and of good quality.
From twenty grapes varieties will be made twenty five wines with the vineyards of different wineries depending on the zone characteristics. These wines will be exported to more than forty countries of four continents.
It is expected that the harvest campaign will last until mid October.

La recogida de las primeras variedades blancas en las fincas de El Vilosell, junto con las uvas Chardonnay de Cérvoles celler y Cara Nord, da hoy inicio a la vendimia de las bodegas del enólogo Tomàs Cusiné, que seguirá en Castell del Remei con la cosecha de tintos.
Un volumen total de 1.100.000 kilos es la vendimia prevista entre las bodegas Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles -pertenecientes a la DO Costers del Segre y Cara Nord -DO Conca de Barberà-, que se presenta muy saneada y de buena calidad. La añada se ve beneficiada por unas lluvias suficientes de invierno y de primavera y por un verano seco y caliente, que disminuye un 15 por ciento la producción respecto al año pasado.
Una veintena de variedades darán lugar a veinticinco vinos que se elaborarán con los frutos de las viñas de cada bodega, según las características propias de cada zona, y que se exportarán a más de cuarenta países de cuatro continentes.
En principio, se plantea que la duración de la campaña de cosecha se prolongará hasta mediados del mes de octubre.  

cusiné

Cap comentari

Envieu el vostre comentari