5a edició de la Cursa Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné

Diumenge, 21 d’octubre, arriba la 5a edició de la cursa Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, que se celebra a El Vilosell, i que té com a finalitat recaptar fons per a la Fundació Catalana de Lupus com totes les curses del Circuit del Vi.

Consta de dos recorreguts: un de 14Km per fer corrent i un de 7Km que també es pot fer caminant (www.cursaentrevinyes.net). La cursa transcorre per les finques de vinyes del celler Tomàs Cusiné,en plena verema, i per espais naturals de l’entorn amb boscos de garriga i cabanes de pedra seca.

Tots els participants rebran d’obsequi una ampolla de vi Llebre i altres al·licients, com la degustació de vins i visites guiades a celler. A més, els assistents podran participar en el sorteig de marxandatge signat per esportistes d’elit com samarretes del Barça amb la signatura de futbolistes de la plantilla del primer equip.

La jornada clourà amb curses infantils gratuïtes amb premi per a tots els participants, en el marc del projecte Aturem l’Obesitat Infantil, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, i amb una sessió familiar de zumba a càrrec de tècnics del club esportiu Ekke.

El Diari Segre ha fet ressò de la notícia:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *