Ajuts i col·laboracions Leader

Placa-Cartell_seu_GAL_v2Tomàs Cusiné és un celler situat al sud de la comarca de Les Garrigues, en una zona de molta tradició vitivinícola.

Envoltat de finques pròpies als termes de El Vilosell i La Pobla de Cérvoles, es beneficia de vinyes velles per elaborar vins més clàssics i altres vinyes més actuals per investigar i elaborar nous camins enològics.

Actualment, tots els nostres vins tenen el certificat oficial CCPAE d’agricultura ecològica, controlat pel Departament d’Agricultura, ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, així com l’entitat de la D.O. Costers del Segre. Per l’any 2019 el projecte enològic principal es reunir les condicions adients per elaborar vins biodinàmics.

El projecte 2018

Hem invertit en dos eixos principals. En el primer, hem procedit a l’aïllament de la coberta del celler, a la cerca d’una millora energètica per afavorir el medi ambient. I l’altre eix, ha estat la modernització dels filtres-premsa hidràulics per oferir una major qualitat vitivinícola i continuar a l’avantguarda innovadora.